Таг : Термални камери

ВИДЕО/ФОТО МАКЕДОНИЈА

ГАЛЕРИЈА: Термални камери ги скенираат патниците кои пристигнуваат од Истанбул и Дубаи на аеродромот во Скопје

Влатко Зорба
На меѓународниот аеродром Скопје веќе се применуваат превентивни мерки против коронавирусот. Со термална камера се скенираат патниците на летовите од Истанбул и Дубаи, кои имаат...