Таг : тира

АНАЛИЗИ

ФТ: С. Македонија се соочува со ризик од растечки национализам и стагнација на економски реформи поради затворањето на вратата на ЕУ

Влатко Зорба
Северна Македонија и Албанија се соочуваат со ризик од растечки национализам и стагнација на економски реформи затоа што ЕУ со години ја затворaше вратата за...