Таг : токсични материи

МАКЕДОНИЈА

Темелковски: Од претходно знаевме колку токсични материи има во Охис, инициравме чистење

Како општина ги немаме потребната механизацијата и инструменти за да провериме што се случило во Охис. Меѓу првите отидов на терен, не уверија дека не...