Таг : топилница

МАКЕДОНИЈА

Извлекувањето на згурата од велешката Топилница кон крајот на декември

user3
Вработени и ангажирани работници и екипи на „Кепс Монт Груп“ ДОО Скопје  со специјални камиони со кади покриени со специјални церади, кон крајот на декември...