Таг : Трансфер прозорец

Фудбал

Трансфер прозорецот во Англија ќе трае со месеци?

Влатко Зорба
Англиската фудбалска лига (ЕФЛ) размислува за промена на рокот на трансфер прозорецот поради епидемијата на коронавирус. Треба да започне по завршувањето на годинашните натпревари на...