Таг : треј смит

Забава МАГАЗИН

Вил Смит со години го занемарувал најстариот син, а сега се најдобри пријатели

Оние кои го знаал Вил Смит, знаат дека тој има две деца, Џејдан и Вилоу. Меѓутоа, малкумина знаат дека овој талентиран актер го има синот...