Таг : Тричковски

СТАВ

Тричковски: Со членството на Македонија во НАТО, дефинитивно е поразена историската мисија на ВМРО

Влатко Зорба
Вмро дојде од митот за борбата за слобода каде што во недостиг на други елементи, од ситни фолклорни рестлови, комунистите го етаблираат во колективниот имагинариум...
Хроника

МВР го документирала случајот со постот на Тричковски и го информирало Обвинителството

Влатко Зорба
Министерството за внатрешни работи го документирала случајот со објавата на фејсбук профилот на Б.Т. кој вчера објавил пост „Слушам дека Мизерахи пак јадела хумус од...