Таг : трнсформација

Забава МАГАЗИН

Расел Кроу се здебели за новата улога

Познатиот холивудски актер се прослави со улогата на гладијатор во истоимениот филм, а во тоа време Расел Кроу го отелотвори мускулестиот римски генерал Максимус, но...