Таг : трубач

Забава МАГАЗИН

Трубач во Милан засвире на прозорецот и разнежни многумина

Кристина Денесовска
Италијанците се присилени да бидат во домашна изолација, но тие најдоа начин за кревање на моралот така што излегуваат на своите тераси и пејат. Тоа...