Таг : Турист

МАГАЗИН

Турист напиша негативна рецензија на хотел во Тајланд, сега му се заканува затвор

Влатко Зорба
Весли Барнс, Американец кој работи во Тајланд, беше уапсен за наводно нарушување на угледот на одморалиштето „Sea View“ на островот Кох Чанг. Барнс напишал рецензии...