Таг : универзлан

Скопје

На местото на Универзална сала ќе биде поставена летна сцена и парк

Град Скопје објави конкурс за избор на идејно решение за парк на местото на Универзална сала. Откако Асоцијацијата на архитекти на Македонија предложи новата Универзална...