Таг : Васко Шутаров

Култура

Книга за културната дипломатија на СФРЈ од Васко Шутаров

Влатко Зорба
Книгата „Културната дипломатија на СФРЈ и културните дипломатии на државите наследнички” од д-р Васко Шутаров, која е културолошка опсервација на распадот на поранешна Југославија, ќе...