Таг : Велковска

СТАВ

Велковска: ПРИСТИГНАВ ЗДРАВА, ЗАМИНАВ ДОМА БОЛНА!

Влатко Зорба
Драги пријатели, познаници, колеги! Почитувана јавност! Ве молам споделете! Причината за овој пост кој го читате во моментов е поттикнат од причината поради која мистериозно...