Таг : владината мировна понуда

СВЕТ

Бунтовниците во Јужен Судан ја одбија владината мировна понуда

Stefanija Kuzmanovska
Бунтовниците во Јужен Судан денеска ја одбија владината мировна понуда, за ставање крај на шестгодишната војна, во која загинаа 380.000 луѓе. Претседателот на Јужен Судан,...