Таг : внесува

Здравје и Храна

Денес сите внесуваме витамини, а што е со пробиотиците?

Stefanija Kuzmanovska
Во услови кога вирусните и бактериските инфекции се чести, самоиницијативно се вртиме кон дополнително внесување витамини, како суплементи или преку исхрана и напитоци збогатени со...