Таг : вонредни мерки

МАКЕДОНИЈА

На пладне запреа вонредните мерки за загадувањето

Влатко Зорба
По добиената информација од МЖСПП, Град Скопје ги извести граѓаните дека денеска од 12 часот се укинуваат вонредните мерки меѓу кои сe и бесплатниот јавен...