Таг : заблуда

Здравје и Храна МАГАЗИН

Најголемите грешки кои ги правите при земање витамини

Елена Даскалова
Витаминските суплементи се едни од најпродаваните фармацевтски производи и сосема нормално е да имаат и лојални корисници, но и такви кои се против нивно користење....