Таг : затворени

МАКЕДОНИЈА

Денешното и следните рочишта за „Таргет-Тврдина“ затворени поради сведочење на вработени во поранешна УБК

Stefanija Kuzmanovska
Во Кривичниот суд во Скопје, денеска продолжи судењето за предметот „Таргет-Тврдина”, но рочиштето ќе биде затворена за јавноста, од причина што ќе сведочат вработени од...