Таг : затвореници

Политика

Алијансата за Албанците со предлог за привремено ослободување на затворениците

Одделот за правда при Алијансата за Албанците изразува загриженост за една категорија на луѓе, граѓани на РСМ како сите нас. Бидејќи нашата држава е во...
Вести СВЕТ

Опасни членови на банда побегнале од затвор низ дупка на плафонот

Двајца опасни затвореници кои се обвинети за убиство побегнале од затвор во Калифорнија така што прво се провлекле низ дупката во плафонот на тоалетот која...