Таг : Жаклина Лазаревска

МАКЕДОНИЈА

Лазаревска: ВМРО-ДПМНЕ и Влатко Ѓорчев продолжуваат да работат директно на штета на граѓаните

Stefanija Kuzmanovska
ВМРО-ДПМНЕ и Влатко Ѓорчев продолжуваат да работат директно на штета на граѓаните на Република Северна Македонија. На два три дена сме пред распуштање на Собранието,...