Таг : зимска сесија

МАКЕДОНИЈА

Ѓорчев, Шахпаска и Исмаили на Зимската сесија на ПС на ОБСЕ

Stefanija Kuzmanovska
Пратениците Владимир Ѓорчев, Јагода Шахпаска и Реџаиљ Исмаили, членови на Делегацијата на македонското Собрание во ПС на ОБСЕ денеска и утре во Виена ќе учествуваат...