Таг : Значење

МАГАЗИН

Од каде потекнува нашиот однос: Зошто намигнуваме или покажуваме среден прст?

Дали некогаш сте се запрашале зошто намигнуваме или покажуваме среден прст? Како настанале овие однесувања и како се прифатени ширум светот? Тоа би било забавно...
Забава МАГАЗИН

Верувате ли во значењето на соновите? Што симболизира змијата?

user2
Соновите најчесто се одраз на она што го мислиме, посакуваме или нè мачи во текот на денот. Секој сон до вас испраќа порака од вашата...