Сојузот на стопански комори на Македонија е против предлогот за зголемување на акцизата на горивата

Сојузот на стопански комори на Македонија  е против предлогот за зголемување на акцизата на горивата. -Ова барање за зголемување кое до Владата го предложила Стопанската комора, ќе предизвика дополнително оптоварување на домаќинствата, земјоделците, ќе ги зголеми цените на транспортот, како и цената на голем број производи и услуги. Мерка која … Продолжи со читање Сојузот на стопански комори на Македонија е против предлогот за зголемување на акцизата на горивата