Автор : msp-admin

СТАВ

Тричковски: Злосторство без казна

msp-admin
Имам впечаток дека почна евакуацијата на вморонскиот брод на кој се беа качиле многу нормални луѓе, луди левичари и наивни центристи, запатисти и сендеролуминонисти од...
СТАВ

Јовановиќ: Мицкоски не може да биде алтернатива на Заев и луѓето кои денес ја претставуваат владата

msp-admin
Сам си нарачал интервју, сам си го одговорил за “Прес 24”. Имено, во интервјуто Мицкоски има неколку општи места: “Заев”, па вели “нема правда”, па...