Македонија

Здравство: Уништивме инсулин набавен во време на ВМРО-ДПМНЕ со паралелен увоз

декември 8, 2019 Министерството за здравство ја повика опозициската ВМРО-ДПМНЕ да одговори пред граѓаните зошто набавувало сомнителен инсулин за граѓаните, а не да манипулира на сметка на здравјето на пациентите.„Министерството за здравство информира дека уништувањето на инсулинот...

СВЕТ

АНАЛИЗИ

error: Крадењето авторски текстови е казниво со закон!!!