Импресум

Уредник/Координатор: 

Владимир Зорба

Редакција:

Александар Петровски
Ивана Рамаданова
Елена Даскалова
Кристина Денесовска
Стефанија Кузмановска
Александар Тодески
Никола Поповски

Фото:

Борче Поповски

Мејл контакт: [email protected]

Маркетинг: [email protected]

Веб поддршка: MSP MyServerPlace

Фирма: НЕТ Медиа Груп ДООЕЛ Скопје, ул. 11-ти Октомври Бр. 1А-5-2- Скопје, Центар

error: Крадењето авторски текстови е казниво со закон!!!