СТАНДАРД life

антонио ангеловиќ

ЕКОНОМИЈА

Ангеловиќ: Ја искористив поддршката која ја дава државата со субвенции и „зелена нафта“

И покрај сушната есен, земјоделецот Антонио Ангеловиќ успешно ја заврши сеидба на пченицата и јачменот и житните посеви веќе ја разеленија околината на Лозово. -Па...