СТАНДАРД life

Цветановски

МК Сцена

Нов успех за „Бизнисот на задоволството“ на режисерот Цветановски: специјална награда во Романија и селекции во Шпанија и Италија

Urednik
Долгометражниот игран филм „Бизнисот на задоволството” на режисерот Гоце Цветановски ја доби специјалната филмска награда и статуетка за граѓански активизам на фестивалот „Сим Фест” во...