Таг : Курцабејт

Компании и пазар

Програма што ги чува работниците и ја јакне економијата сега сите ја копираат

Влатко Зорба
Алатката со којашто германската влада има намера да ограничи отпуштања во услови на економски шокови предизвикани од епидемијата на коронавирусот, стана новиот “извозен хит“ на...