Таг : подготвен

МАКЕДОНИЈА

Хотелиерите подготвени, но без гости – процедури за хотелскиот дел

Stefanija Kuzmanovska
На хотелиерите им се наложува да обезбедат дезинфекциска бариера за обувки пред влезна врата и пулт за дезинфекција на раце. Задолжително е носење заштитна маска...