СТАНДАРД life

право

ЕКОНОМИЈА

Кој може, а кој не може да оствари право на паричен надоместок

Stefanija Kuzmanovska
Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната...