Стандард

СИТИ Колеџ

КОМПАНИИ

Светска двојна МБА диплома од Универзитетот Јорк и Универзитетот Стразбур на СИТИ Колеџ

Влатко Зорба
Извршната МБА е унапредена во програма со двојна диплома – Паневропската Извршна МБА програма на СИТИ Колеџ, Европскиот Кампус на Универзитетот Јорк и Факултетот за...