СТАНДАРД life

Тајчи

Балкан микс

Тајчи откри дека била жртва на сексуално насилство, но не го откри неговото име

Urednik
Татјана Матејаш Камерон, попозната како Тајчи, и беше гостинка на Татјана Јуриќ во подкастот „Skip or Beep“, на хрватското „браво! радио“. Таа се присети на...