СТАНДАРД life

Тирамису

Храна

Оригинален италијански рецепт за тирамису: Лесно подгответе го овој „крал на десертите“

Urednik
Легендата вели дека тирамису е најдобар пријател на кафето, што љубителите на овој десерт секако можат да го потврдат. Ова е традиционално италијанско слатко, кое...