СТАНДАРД life

украден

КОМПАНИИ

Хакиран производителот на видео игри Electronic Arts, украден изворниот код за FIFA 21

Stefanija Kuzmanovska
Производителот и издавач на видео игри, американската компанија Electronic Arts (EA Games), беше хакиран, а со тој напад, хакерите украдоа околу 780 GB податоци, објави...