СТАНДАРД life

БИЗЛАЈФ

БИЗЛАЈФ

Вирусот ја менува ТРАДИЦИЈАТА: Наместо кафе, КОВИД тестови за подарок

msp-admin
Децениската италијанска традиција да им се дава кафе на оние што немаат оваа година е заменета со давање тестови за Ковид. Масовното тестирање и комплицираната...