Таг : АјДи Спејс

Компании и пазар

VW ќе го трансформира овој е-ѕвер од концепт во масовно производство за само 2 години

Влатко Зорба
Volkswagen ги објави првите слики од новиот и седмиот по ред концептуален развој од електричното семејство ID, што ќе биде откриено на меѓународниот саем во...