Таг : АјКјус

Компании и пазар

IQOS уредот со несогорлив тутун на Филип Морис почна да го освојува пазарот во САД

Влатко Зорба
Ако на 4-ти октомври кога IQOS и несогорливите тутунски патрони на Филип Морис Интернешнел (ФМИ) официјално почнаа да се продава во САД во само едно...