СТАНДАРД life

Актерката

Шоубиз

📽 Актерката била исфрлена од апликацијата за запознавање: „Мислеа дека мојот профил е лажен“

Radmila Tasevska
Тери Хачер била исклучена од популарната апликација за запознавање „Hinge“, бидејќи мислеле дека нејзиниот профил е лажен. Актерката го откри ова за време на гостувањето...