Таг : Алексеј Груздев

ЕКОНОМИЈА

Димковски на средба со Груздев за подобрување на економската соработка со Москва

user3
Неискористениот потенцијал во економската соработка е една од многуте теми на кои во Москва се разговараше на денешниот работен состанок меѓу министерот за земјоделство, шумарство...