СТАНДАРД life

Автофагија

Здравје

Автофагија: Како да знаете дали е за вас или не?

Urednik
АВТОФАГИЈА, биолошкиот процес на телото во кој клетките се чистат од оштетени или непотребни компоненти, добива се повеќе внимание во светот на здравјето и благосостојбата....