Стандард

Биткои

КРИПТОВАЛУТИ

Биткоинот се очекува да ја премине границата од 50.000 долари

Влатко Зорба
Цената на биткоин може да надмине 50.000 долари на долг рок, бидејќи дигиталните средства продолжуваат да се натпреваруваат со златото за инвестиции, според берзата за...