СТАНДАРД life

Цимет

Здравје

Популарен зачин поттикнува губење на тежина, го потиснува апетитот и го намалува шеќерот во крвта

Urednik
ЦИМЕТОТ е еден од најпопуларните зачини, кој најмногу се користи во колачи. Сепак, освен добриот вкус, има и многу други придобивки за нашето здравје, пренесува...