СТАНДАРД life

данок за моторни возила

ЕКОНОМИЈА

Владата ја донесе еколошката уредба за данокот за моторни возила

Владата на Република Северна Македонија денеска ги одржа редовните 173-та и 174-та седница. Редовната 173 седница, Владата речиси целосно ја посвети на разгледување и усвојување...