СТАНДАРД life

Дистрикт

КОМПАНИИ

Winemaker dinner series во Дистрикт, со Château de Gourdon вината на Тиквеш

msp-admin
На 24-ти октомври, Дистрикт бар и ресторан организира уште едно издание на вечерите посветени на гастрономската уметност на спарување храна и вино, насловена Winemaker dinner...