Стандард

доанција

КОМПАНИИ

Голема хуманитарна акција на асоцијацијата на приредувачи на игри на среќа – АПИС

msp-admin
Како општествено одговорни компании, Групацијата НОВОМАТИК во Македонија (Адмирал, Астра и Казино Фламинго Хотел) и АПЕКС Македонија целосно свесни за тешкотиите со кои се соочуваат...