Стандард

АПИС

КОМПАНИИ

АПИС: Ќе нема прослава на Нова година во нашите клубови

msp-admin
Асоцијацијата на приредувачи на игри на среќа (АПИС) чиј дел се „Адмирал“, „Астра“, „Апекс“ и „Казино Фламинго Скопје“ соопштија дека во нивните објекти целосно се...
КОМПАНИИ

Казино „Фламинго“ донираше дезинфекциони средства во вкупна вредност од 20.000 евра на ЈЗУ Општа Болница во Гевгелија

msp-admin
Казино „Фламинго“ Хотел Гевгелија, членка на Групацијата НОВОМАТИК во Македонија додели донација со дезинфикциони средства во износ од 20.000,00 на ЈЗУ Општа Болница во Гевгелија,...
КОМПАНИИ

Отворено писмо до Владата на Република С. Македонија од АПИС

msp-admin
Почитувани, Од Асоцијација на приредувачи на игри на среќа – АПИС чии членки се Групацијата Новоматик – Македонија (Адмирал, Астра и Казино „Фламинго“), Апекс Македонија,...
КОМПАНИИ

Продолжува големата хуманитарна акција на АПИС

msp-admin
Продолжува серијата на донации на компаниите, членки на АПИС, во здравствените институции кои се на првите борбени редови при соочувањето со пандемијата од вирусот COVID-19....
КОМПАНИИ

Голема хуманитарна акција на асоцијацијата на приредувачи на игри на среќа – АПИС

msp-admin
Како општествено одговорни компании, Групацијата НОВОМАТИК во Македонија (Адмирал, Астра и Казино Фламинго Хотел) и АПЕКС Македонија целосно свесни за тешкотиите со кои се соочуваат...