Стандард

казино

КОМПАНИИ

АПИС: Ќе нема прослава на Нова година во нашите клубови

msp-admin
Асоцијацијата на приредувачи на игри на среќа (АПИС) чиј дел се „Адмирал“, „Астра“, „Апекс“ и „Казино Фламинго Скопје“ соопштија дека во нивните објекти целосно се...