Стандард

Нова Година

КОМПАНИИ

АПИС: Ќе нема прослава на Нова година во нашите клубови

msp-admin
Асоцијацијата на приредувачи на игри на среќа (АПИС) чиј дел се „Адмирал“, „Астра“, „Апекс“ и „Казино Фламинго Скопје“ соопштија дека во нивните објекти целосно се...
ЕКОНОМИЈА

Туристичките агенции „се радуваат“ и на малиот интерес од граѓаните за патување за новогодишните празници

Во екот на една поинаква предновогодишна еуфорија, туристичкиот сектор и натаму се труди барем минимално да го исполни својот огромен дефицит од Пандемијата, па во...