СТАНДАРД life

Предвидувања

Хороскоп

Кои хороскопски знаци ќе ги остварат сите свои соништа во 2024 година?

Urednik
Новата година носи многу предизвици за сите, но ѕвездите ќе бидат особено поволни за некои поединци на нивниот пат кон успехот. Во продолжение ви откриваме...
АНАЛИЗИ

Политичка нестабилност, коронавирус и малку нафта – ризиците во 2021 година

Влатко Зорба
Кога се распаѓа најмоќната економија на светот, како што се сега САД, тоа ветува катаклизми, пишува консултантската компанија „Eurasia Group“ во анализата за водечките ризици...
КОМПАНИИ

„Saxo Bank“ и нивните 10 „шокантни“ предвидувања за 2021 година

Влатко Зорба
Како и секоја година, ова е време кога „Saxo Bank“ ги прави своите 10 „шокантни“ предвидувања за следните 12 месеци. Тие го собраа, како што...